Πώς αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι με φυσικό τρόπο;

Πώς αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι με φυσικό τρόπο;

Αν πιστεύατε πως οι μαύροι κύκλοι αποτελούν πρόβλημα που σχετίζεται με την ηλικία, δυστυχώς κάνετε λάθος! Οι έφηβοι θεατές του Wishtrend TV ερωτήθηκαν και απάντησαν ότι το δεύτερο πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την επιδερμίδα τους είναι οι μαύροι κύκλοι.

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα και ίσως το πιο αγχωτικό που αφορά πολλά άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι δύσκολο τόσο το να καταλάβουμε την αιτία τους, όσο και να τους αντιμετωπίσουμε καθώς απαιτεί μελέτη και χρόνο να αφιερώσουμε.

Όμως, με μερικές αλλαγές στην καθημερινή μας περιποίηση και με τη χρήση συγκεκριμένων συστατικών, μπορούμε να δούμε θεαματική αντιμετώπιση. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι υπάρχουν συστατικά που αφαιρούν τους μαύρους κύκλους με φυσικούς τρόπους και βοηθούν στην ολική εξαφάνιση των μαύρων κύκλων!

Στο σχετικό video της Wishtrend TV αναλύονται οι διαφορετικοί τύποι μαύρων κύκλων και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν:  How to Remove Dark Circles Under Eyes in the Most Effective Way! 

 

 

Τα 5 κορυφαία φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων που πρέπει να θυμάστε

Όπως αναφέρθηκε στο video της Wishtrend TV, υπάρχουν ορισμένα tips για τη φροντίδα του δέρματος που λειτουργούν καλύτερα ανάλογα με τον τύπο των μαύρων κύκλων.Υπάρχουν φυσικά συστατικά που στοχεύουν στην αίσθηση δροσιάς της περιοχής των ματιών, ενώ άλλα συστατικά βοηθούν στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων από τα μάτια. Εκτός από τη χρήση των εξειδικευμένων φυσικών προϊόντων ομορφιάς, μπορούμε να βρούμε εύκολες, φυσικές θεραπείες αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων με συνηθισμένα τρόφιμα που έχουμε στην κουζίνά μας.

Μερικά από αυτά είναι:

1) Φακελάκια Πράσινου Τσαγιού

 

κρέμα ματιών με πράσινο τσάι

 

Φαίνεται ότι τα φακελάκια πράσινου τσαγιού βοηθούν στην φυσική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων καθώς δίνουν μια αίσθηση αναζωογόνησης. 

- Χρησιμοποιείστε 2 φακελάκια τσαγιού και:

1. Βουτήξτε τα φακελάκια τσαγιού σε ζεστό νερό και αφήστε τα στο ψυγείο για λίγο να κρυώσουν
2. Τοποθετήστε τα δροσερά φακελάκια τσαγιού κάτω ή πάνω στα μάτια σας για περίπου 15 λεπτά
3. Καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας ή απλώς αφαιρέστε το υπόλειμμα χρησιμοποιώντας βαμβακερά pads

- Πώς βοηθάει:

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους εμφάνισης μαύρων κύκλων, είναι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το πράσινο τσάι βοηθά στη μείωση της διαστολής χάρη στα συστατικά που περιέχει και συγκεκριμένα τις τανίνες. Περιορίζει τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Το δέρμα κάτω από τα μάτια σας θα είναι αναζωογονημένο μετά τη χρήση του πράσινου τσαγιού.

2) Ελαιόλαδο

 

φυσική κρέμα ματιών με ελαιόλαδο

 

Οι θαυματουργές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην ομορφιά και συγκεκριμένα στις φυσικές μάσκες ομορφιάς, είναι γνωστές. Φαίνεται όμως ότι το ελαιόλαδο για τους μαύρους κύκλους εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα καθώς ενυδατώνει βαθιά και φυσικά την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. 

Χρησιμοποιείστε λίγες σταγόνες αγνό ελαιόλαδο και:

1. Βάλτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στα χέρια σας
2. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια σας για 1-2 λεπτά (προσέξτε να μην πάει το λάδι μέσα στα μάτια)
3. Αφήστε να δράσει όλο το βράδυ

- Πώς βοηθάει:

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες. Δεδομένου ότι η εμφάνιση των μαύρων κύκλων μπορεί να οφείλεται στη γήρανση ή τον ερεθισμό κάτω από τα μάτια, το ελαιόλαδο βοηθά στο να ηρεμήσει και επίσης να ενυδατώσει την περιοχή των ματιών χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχει.
 

3) Αγγούρι

 

αγγούρι για μαύρους κύκλους

 

Το αγγούρι είναι γνωστό φυσικό συστατικό για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

- Χρησιμοποιείστε ένα φρέσκο αγγούρι:

1. Κόψτε το αγγούρι σε μέτριες φέτες
2. Τοποθετείστε τις φέτες στα μάτια καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια των ματιών.
3. Αφήστε για 10-15 λεπτά
4. Καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας ή απλώς αφαιρέστε το υπόλειμμα χρησιμοποιώντας βαμβακερά pads


- Πώς βοηθάει:

Το αγγούρι περιέχει διάφορα αντιοξειδωτικά όπως οι κουκουρβιτακίνες, η βιτξίνη, η οριεντίνη κ.λπ. Αυτά τα αντιοξειδωτικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη θεραπεία των μαύρων κύκλων.

 

4) Gel Αλόης

 

αλόη για τους μαύρους κύκλους

 

Θα χρειαστείτε Gel αλόης (χωρίς προσθήκη αλκοόλης) και χυμό αγγουριού:

1. Ανακατέψτε 1 κουτάλι χυμό αγγουριού και 1 κουταλιά gel αλόης

2. Kάντε μασάζ κάτω από τα μάτια για 30 δευτερόλεπτα με το μείγμα

3. Απλώστε το μείγμα κάτω από τα μάτια και αφήστε το για 15 λεπτά

4. Καθαρίστε απαλά ή απλώς αφαιρέστε το υπόλειμμα με βαμβακερά pads 

- Πώς βοηθάει:

Το τζελ της αλόης είναι γνωστό για τις φυσικές θρεπτικές του ιδιότητες που βοηθούν στο διατηρείται το δέρμα ήρεμο και δροσερό. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση και λειτουργεί υπέροχα ως φυσική ενυδατική κρέμα.

Γι 'αυτό λειτουργεί εξαιρετικά στο ευαίσθητο ή κατεστραμμένο δέρμα. Επίσης, μπορεί να μειώσει τον αποχρωματισμό του δέρματος και τις δυσχρωμίες, γι’ αυτό και αποτελεί λύση για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων.

 

5) Φύλλα Μέντας

 

μέντα για μαύρους κύκλους

 

 Τα φύλλα μέντας βοηθούν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως εξής:

1. Τρίψτε τα φύλλα μέντας και ανακατέψτε τα με μερικές σταγόνες νερό μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα
2. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα κάτω από τα μάτια σας και αφήστε την για 10 λεπτά (φροντίστε να την ξεπλύνετε καλά)
3. Καθαρίστε απαλά με νερό

- Πώς βοηθάει: 

Τα φύλλα μέντας είναι γνωστό ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία έχει μια ιδιότητα λάμψης, οπότε θα βοηθήσει στη θεραπεία των μαύρων κύκλων λόγω δισχρωμίας ή υπεριώδους ακτινοβολίας.

Οι Κορεάτισσες υποστηρίζουν πολύ την χρήση φυσικών συστατικών στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, για αυτό και προσπαθούν να χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων.

Τα κορεάτικα καλλυντικά της Korendy Greece για τη φροντίδα του δέρματος είναι vegan καλλυντικά, cruelty free και περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια για τη φυσική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων:                                               

Klairs - Fundamental Eye Awakening Gel 35ml, Gel ματιών με καφεϊνη

 

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Butter 20gr, Θρεπτική κρέμα ματιών