SKINFOOD

Η σειρά περιποίησης με Μαύρη Ζάχαρη της SKINFOOD περιέχει οργανική, μαύρη ζάχαρη και είναι ενισχυμένη με βιταμίνες και μέταλλα για την σωστή ενυδάτωση και φροντίδα της επιδερμίδας. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, αφήνοντας την επιδερμίδα μαλακή και λαμπερή!

Η «μαύρη» ζάχαρη που περιέχεται στην σειρά της SKINFOOD δεν είναι στην πραγματικότητα μαύρη αλλά καστανή. Το καστανό χρώμα της δημιουργείται από την μελάσα, ένα σιρόπι που προκύπτει από την επεξεργασία της ζάχαρης. Οι περισσότεροι τύποι καστανής ζάχαρης που κυκλοφορούν στο εμπόριο αποτελούνται κυρίως από λευκή ζάχαρη αναμειγμένη με μελάσα, ενώ η καστανή ζάχαρη είναι ανεπεξέργαστη, αφήνοντας την επιδερμίδα τα φυσικά, θεραπευτικά συστατικά. Περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενώ παράγεται οργανικά χωρίς πρόσθετα ενώ ταυτόχρονα είναι γλυκιά στην γεύση και στην υφή!

Καθαρή επιδερμίδα με κόκκους ζάχαρης!

Η ζάχαρη είναι φυσικό απολεπιστικό. Με την λιπαρή υφή της είναι το τέλειο συστατικό για να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα που δεσμεύουν σμήγμα στους πόρους και δείχνουν την επιδερμίδα θαμπή. Η ζάχαρη απλώνεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και τρίβοντας το σημείο απαλά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χημικά απολεπιστικά που περιλαμβάνουν συστατικά όπως την ρετινόλη και τα ένζυμα που προσφέρουν διαφορετική αλλά στοχευμένη απολέπιση της επιδερμίδας. Αν προτιμάς ένα φυσικό απολεπιστικό δεν έχεις παρά να διαλέξεις το Black Sugar Mask Wash Off και αν προτιμάς πιο έντονη και χημική απολέπιση, δοκίμασε το Black Sugar Perfect Splash Mask.

Αν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη, είναι απαραίτητο να δοκιμάσεις τα απολεπιστικά προϊόντα σε μια μικρή περιοχή δέρματος πριν την εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο και το σώμα ώστε να δεις αν θα δημιουργηθούν ερεθισμοί και αντιδράσεις.

Η ζάχαρη είναι φυσικός υγραντικός παράγοντας που σημαίνει  ότι μεταφέρει την υγρασία από το περιβάλλον στο δέρμα. Συνεπώς, όταν χρησιμοποιείς την Black Sugar Mask Wash Off, ενυδατώνεις την επιδερμίδα και την βοηθάς να διατηρήσει την ενυδάτωση, με αποδοτικό τρόπο, αποτρέποντας τα σημάδια γήρανσης. Ταυτόχρονα βοηθάς στην προστασία του περιβάλλοντος! Τα απολεπιστικά στοιχεία σε πολλά διάσημα brands ομορφιάς, περιέχουν μικροκόκκους από πλαστικό όπου καταστρέφουν το περιβάλλον. Από το 2015, τα συγκεκριμένα είδη μικροπλαστικών έχουν βρεθεί σε πηγές νερού και έχουν απαγορευθεί.

Η SKINFOOD το κάνει εύκολο για σένα να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να βοηθήσεις το περιβάλλον. Το περιβάλλον και η επιδερμίδα σου σε ευχαριστούν!

Χρειάζομαι κάτι γλυκό ή αλμυρό;

Η απολέπιση βοηθάει στην απομάκρυνση της άνω στοιβάδας της επιδερμίδας και την ανάκτηση νέου δέρματος, διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα. Τα «γλυκά» scrubs είναι πιο μικρά από τα «αλμυρά» και είναι πιο απαλά για την επιδερμίδα. Συνεπώς αν θέλεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση και τα TLC που χρειάζεται, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις ένα «γλυκό» scrub. Μην ξεχνάς: τα «αλμυρά» scrub τραβούν την υγρασία από την επιδερμίδα και την διώχνουν μακριά.

Γλυκό σαν ζάχαρη!

Τα προϊόντα ομορφιάς της SKINFOOD με μαύρη ζάχαρη είναι best sellers και το κοινό τα λατρεύει! Δες εδώ μερικές ιδέες για να «γλυκάνεις» την ρουτίνα καθημερινής περιποίησής σου:

Black Sugar Mask Wash Off – το πιο δημοφιλές προϊόν μας!

Η απολεπιστική και ενυδατική μάσκα με μαύρη ζάχαρη. Περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ενώ αντικαθιστά την χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η μάσκα αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. 

Black Sugar Strawberry Mask Wash Off

Μια φρέσκια «φραουλένια» εναλλαγή της κλασικής εκδοχής της μάσκας. Τα κομμάτια της φράουλας και οι κόκκοι της ζάχαρης απολεπίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Η μάσκα αφήνει μια μαλακή αίσθηση, με άρωμα φράουλας και ένα καθαρό πρόσωπο.

Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X

Η απολεπιστική μάσκα και το scrub που περιέχει μαύρη ζάχαρη, κρασί ρυζιού και εκχυλίσματα φρούτων που απαλά απολεπίζουν το δέρμα για λαμπερό και απαλό αποτέλεσμα. 

Black Sugar Perfect Cleansing Oil

Το καθαριστικό περιέχει έλαια, μαύρη ζάχαρη, κρασί ρυζιού και βότανα που βοηθούν στην απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ και την βαθιά ενυδάτωσή του. 

Black Sugar Perfect Scrub Foam

Ένας απαλός αφρός απολέπισης με κόκκους μαύρης ζάχαρης, επεξεργασμένο κρασί ρυζιού και έλαια βοτάνων. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει απαλή την επιδερμίδα. Οι κόκκοι της μαύρης ζάχαρης αφαιρούν απαλά τα υπολείμματα ενώ ο κρεμώδης αφρός καταπραΰνει τους ερεθισμούς.