Καλωσορίσατε στη σελίδα μας με την Πολιτική Αποστολής. Κατανοούμε τη σημασία της άμεσης παράδοσης όταν κάνετε μια παραγγελία online και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι οι αγορές σας θα φτάσουν γρήγορα και ασφαλώς στα χέρια σας.
Δωρεάν Αποστολή
Στην Korendy, υπερήφανα προσφέρουμε στους πελάτες μας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες. Πιστεύουμε ότι η αγορά από εμάς πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, χωρίς κρυφά κόστη ή επιπλέον έξοδα. Η τιμή που βλέπετε κατά την αγορά είναι η τελική τιμή. Δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις αποστολής.
Αντικαταβολή
Εάν οι πελάτες επιλέξουν την επιλογή "αντικαταβολή" για την αγορά τους, μια χρέωση υπηρεσίας ύψους 2 ευρώ πραγματοποιείται από την εταιρεία αποστολής. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή η πληρωμή πρέπει να γίνει απευθείας στην εταιρεία αποστολής. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η επιπλέον χρέωση αυτή θα ζητηθεί από την εταιρεία αποστολής για τις παραγγελίες που γίνονται με την επιλογή της αντικαταβολής.
Χρόνος Επεξεργασίας και Παράδοσης
Μόλις κάνετε μια παραγγελία, σας υπόσχομαστε ένα γρήγορο διαδικασία παράδοσης. Προσπαθούμε να επεξεργαστούμε όλες τις παραγγελίες την ίδια εργάσιμη ημέρα. Ο κανονικός χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τοποθεσία σας.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες μπορεί να επηρεάσουν αυτό το πρόγραμμα, αλλά είμαστε διαρκώς προσπαθούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Επιβεβαίωση Παράδοσης
Όταν η παραγγελία σας αποστέλλεται, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής με έναν αριθμό παρακολούθησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να ελέγξετε την κατάσταση της παράδοσης μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.
Εκφράζουμε θερμή ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας στην υπηρεσία μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αποστολής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Korendy. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!